[vc_row css=”.vc_custom_1553332453184{padding-top: 75px !important;padding-bottom: 75px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text]Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! De verzendkosten hiervoor zijn € 6,95 voor Nederland en €7,95 voor België! 

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij mistersleep.nl binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden.

Om alles in goede banen te leiden zijn er wel enkele simpele procedures.

Aanmelden retourzending

Als je een product wilt retourneren stuur dan een mailtje naar info@mistersleep.nl met daarin het volgende:

 – Titel: Retour Product
– Ordernummer + product
– Reden van retour
– Gewenste oplossing (geld terug of nieuw product)

Wij zullen je dan op werkdagen binnen 48 uur een mail terugsturen met daarin beschreven hoe je het product het beste kunt retourneren voor een snelle afwikkeling. Dan zorgen we ervoor dat je binnen enkele dagen je geld terug hebt of er wordt een vervangend product opgestuurd.

 

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

– Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.

– Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

– Artikelen waarvan verpakking ontbreekt.

Defecte of verkeerde levering

Heb je een product ontvangen dat tijdens het transport defect is geraakt of heb je en verkeerde levering ontvangen? Dan kun je het product kosteloos retourneren. Stuur een mailtje naar info@mistersleep.nl en wij zullen ervoor zorgen dat je een nieuw product ontvangt.

Terugstorten aankoop 

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag binnen 14 dagen terugstorten. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten.

Hoe werkt het product? 

Heb je vragen over het product of snap je niet hoe het werkt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]